Kryetari Haliti inspektoi punimet në inventarizimin e objektit të ri të Administratës Komunale

0

 

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti i shoqëruar nga Isak Sadiku, drejtor i Administratës Komunale dhe bashkëpunëtorë të tjerë të kanë vizituar objektin e ri të Administratës Komunale në Viti, për të parë nga afër punët që po zhvillohen në inventarizimin këtij objekti./GJ.I/

PËRGJIGJU