Kryetari Haliti ka inspektuar punimet në përgatitjen e rrugëve për asfaltim

0

 

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka inspektuar punimet në përgatitjen e rrugëve për asfaltim në Viti, konkretisht afër Xhamisë së Qytetit, në rrugën “Mark Sopi” në Binqë dhe rrugën “Shaban Kabashi” me degëzim në Kabash./Gjilani.INFO/

PËRGJIGJU