Arrestohen tre zyrtarë policorë

0

 

Hetuesit e IPK-së me autorizim të Prokurorisë Themelore në Gjilan sot kanë arrestuar tre zyrtarë policorë me dyshimin se kanë kryer veprën penale keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar.

Të njëjtëve u është caktuar masa e ndalimit për 48 orë nga prokurori kompetent.

PËRGJIGJU