Nis të pastrohet përroska që përshkon qytetin e Vitisë

0

 

Drejtoria e Shërbimeve Publike, në Viti, ka filluar pastrimin dhe hapjen e përroskës që përshkon qytetin e Vitisë në drejtim të Pozheranit.

Nexhmedin Jakupi-drejtor i Shërbimeve Publike tha se kjo Drejtori do të vazhdojë edhe në të ardhmen që edhe përroskat tjera të pastrohen.

Vlenë të përmendet, se këto ditë, ka filluar projekti për hapjen e disa përroskave tjera në territorin e kësaj komune./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU