Përcillen nga afër projektet që po realizohen në komunën e Vitisë

0

 

Rregullimin e parkut ambiental tek shkolla fillore në fshatin Kabash, dy rrugë bujqësore, njëra në fshatin Drobesh, afër tregut aktual të kafshëve dhe tjetra në fshatin Buzovik, një pjesë e kanalizimit në fshatin Buzovik si dhe rivitalizimi i ambulancës në fshatin Beguncë ishin projektet që janë vizituar nga kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti.

Kreu i kësaj Komune ka përcjellur nga afër të gjitha këto projekte që po realizohen në komunën e Vitisë./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU