1164 gjoba për 24 orë në Kosovë

0

 

Një mijë e 164 gjoba janë shqiptuar gjatë ditës së martë në Kosovë.

48 aksidente kanë  ndodhur gjatë 24 orëve të kaluara, prej tyre asnjë nuk përfundoi me fatalitet. 24 aksidente përfunduan me të lënduar,  dhe 24 pa të lënduar.

8 persona janë dërguar në mbajtje, 24 janë arrestuar, kurse 9 janë dërguar në vuajte të dënimit.

PËRGJIGJU