Në kërkim të drejtësisë në Beograd

0
Pas mbarimit të luftës, Bekim Gashi nga fshati Tërnje i Suharekës ka udhëtuar vazhdimisht në Beograd, si dëshmitar, në kërkim të drejtësisë për nënën dhe katër motrat që iu vranë më 25 mars 1999, në masakrën që ndodhi në këtë fshat. Trupat e tyre as sot nuk janë gjetur.

PËRGJIGJU