I digjen pemët dhe mali

0

 

Policia raporton se në fshatin Lajqiq të Kamenicës, ankuesi ka raportuar se si pasojë e zjarrit që kishte ndezur i dyshuari iu kanë djegur 60 ari me pemë të mbjella dhe 60 ari pyll.

Është njoftuar prokurori kujdestar, i cili e ka cilësuar rastin, ndërsa lënda e rastit procedohet në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU