Djali hyn borxh, ia kërcënojnë nënën

0

 

Policia njofton se në Gjilan një femër ka njoftuar se dy persona të dyshuar kanë ardhur tek shtëpia e saj për të kërkuar djalin e saj, i cili sipas tyre nuk e ka shlyer borxhin në bastore.

Viktima me të dyshuarit është fjalosur dhe shtyrë fizikisht por nuk raportohet për të lënduar. Dy të dyshuarit pas intervistimit me vendimin e prokurorit, dërgohen në qendrën e mbajtjes.

PËRGJIGJU