Trump takohet me Bushin për t’i shprehur ngushëllime

0

Donald Trump dhe Melania Trump vizituan anëtarët e familjes Bush të martën në Shtëpinë Blair.

Ish-zonja e parë Laura Bush shkoi në Shtëpinë e Bardhë të martën në mëngjes për një turne të dekoratave të Krishtlindjeve nga Melania Trump.

Presidenti Trump shtrëngoi duart me Bushin, ndërkohë që Melania zgjodhi puthje në faqet e çiftit Bush.

 

PËRGJIGJU