Inspektohen disa projekte në qytetin e Vitisë

0

 

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar punimet në asfaltimin e rrugës “Azem dhe Shotë Galica” në Viti, e cila është realizuar në kuadër të projektit ndërkufitar “Crossborder” të Komisionit Evropian.

Ai, po ashtu, ka vizituar punimet që po zhvillohen në zgjerimin e rrugës tek shkollat e mesme në Viti./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU