Viti: Janë ndarë certifikata për mësimdhënës

0

 

Janë ndarë sot certifikata për mësimdhënës të komunës së Vitisë, të cilët kanë ndjekur një trajnim të organizuar nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës. Në ceremoninë e ndarjes së certifikatave morri pjesë edhe kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU