Në fillim të 2019’ës pritet një samit tjetër i përbashkët Trump-Kim

0
Është Sekretari i Shtetit të SHBA-së, Mike Pompeo që ka thënë se shpreson që samiti i dytë Trump-Kim të mbahet në fillim të vitit 2019, shkuan  Conciseneës.

“Shpresojmë që në vitin e ri, Presidenti Trumpi dhe Lideri Kim të takohen, jo shumë larg që prej mbajtjes së takimit të parë këtë vit dhe të bëhet përparim në ndërprerjen e kërcënimeve bërthamore ndaj SHBA-së”, ka thënë Pompeo.

PËRGJIGJU