Në festën e Krishtlindjeve Ortodokse, serbët provokojnë shqiptarët në Bujanoc

0

Në festën e Krishtlindjeve Ortodokse, disa serbë kanë provokuar banorët shqiptarë të Bujanocit

Banorët shqiptarë të Bujanocit gjatë ditës së djeshme janë provokuar nga serbët, shkruan Lajmi.net.

Në një video që kanë dërguar banorët e Bujanocit në adresë të redaksisë sonë shihet se serbët duke festuar Krishtlindjen Ortodokse, ata kanë kaluar me automjete në pjesën e banuar me shqiptarë dhe i kanë provokuar.

Në këtë video serbët dëgjohen duke thënë “Kosova, zemra e Serbisë”.

Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme.

 

PËRGJIGJU