Kaq shumë grabitje të armatosura u kryen për vetëm një javë!

0

 

Vazhdojnë grabitjet e armatosura.

Grabitjet e armatosura vazhduan edhe në vitin 2019.

Vetëm gjatë javës së parë të janarit u regjistruan 7 raste të grabitjeve me armë.

Njohësit e sigurisë dhe të drejtësisë duke alarmuar për shtimin e këtyre rasteve, si tejet shqetësuese vlerësojnë mënyrën se si po kryen grabitjet.

Kërkojnë mobilizim të përgjithshëm për t’i luftuar këto raste.

PËRGJIGJU