Petriti dhe Haliti bisduan lidhur me projektin e Fondacionit të Mileniumit të Kosovës

0

 

Kryetari i Komunë së Vitisë, Sokol Haliti, është pritur sot në një takim nga drejtori Ekzekutiv i Fondacionit të Mileniumit të Kosovës, Petrit Selimi, kurse kanë biseduar lidhur me projektin e këtij fondacioni./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU