Nënshkruan memorandumin e mirëkuptimit për grantin e performancës

0

 

Komuna e Vitisë, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Programi për Shërbime të Qëndrueshme komunale GIZ, kanë nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi për grantin e performancës për mjedis të pastër.

Kjo marrëveshje u nënshkrua nga ministri Fatmir Matoshi, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti dhe Alexandra Linden nga GIZ-i gjerman./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU