Një grua irakiane lindi shtatënjakë në mënyrë natyrale

0

 

Spitali bën të ditur se bebet janë me shëndet të mirë dhe se kanë lindur në mënyrë natyrale.

Një grua nga zona Diyala në lindje të Irakut ka lindur shtatënjakë.

Qendra e Shëndetit konfirmon se një grua irakiane ka lindur 6 vajza dhe 1 djalë. Spitali bën të ditur se bebet janë me shëndet të mirë dhe se kanë lindur në mënyrë natyrale.

Më tej sqarojnë se ky është rasti i parë i shtatënjakëve në Irak.

PËRGJIGJU