6 të vdekur në aksidentin në Tetovë

0

 

Ekipet mjekësore tashmë kanë arritur të transportojnë shumicën e të lënduarëve në aksidentin që ka nodhur në autostradën Shkup-Tetovë.

Sipas informatave zyrtare nga AlsatM, numri i viktimave ka arritur në gjashtë.

Udhëtarët të cilët janë në gjendje kritike janë dërguar në spitalin shtetëror të Shkupit “Nënë Tereza” dhe në spitalin ushtarak “8 Shtatori”.

PËRGJIGJU