Përfunduan garat në shah të turneut memorial “Nijazi Azemi – Komandant Mjekrra” 

0

 

Përfunduan garat nacionale në shah të turneut memorial “Nijazi Azemi – Komandant Mjekrra”.
Renditja tabelara: veni i I-rë Endrit Uruqi: Score 7.5 BH 52.0, rBH 440.0; vendi i II-të Dejan Stajonovski nga Maqedonia: Score 7.0 BH 56.5, rBH 442.0; vendi i III-të Efim Muratoviq nga Bosna e Hercegovina; Score 7.0, BH 56.0, rBH 443.5, vendi i IV Bedri Sadiku Score: 7.0, BH 54, rBH 437.5 dhe vendi i V-të Jakup Haxhiu Score 6.5, BH 47.5, rBH 409.0./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU