Kuvendi Komunal i Bujanocit do të bëhet me sistem digjital të plotë

0

 

Komuna e Bujanocit është përfituese e 4.7 milion dinarëve për sistemin elektronik të udhëheqjes dhe votimit në Seancat e Kuvendit komunal.

Me realizimin e këtij projekti do të mundësohet digjitalizimi i plotë i Kuvendit dhe Seancave të Kuvendit komunal.

Mjetet janë siguruar nga Ministria e pushtetit lokal, njofton shërbimi për informim pranë Komunës së Bujanocit.

PËRGJIGJU