Përkujtohet Hysni Salihu, ish deputet i Kuvendit të Kosovës

0

 

Në 20 vjetorin e vdekjes së ish deputetit të Kuvendit të Kosovës, Hysni Salihu, përfaqësuesit e Institucioneve Komunale të Vitisë, të përbërë nga kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira, e zv.kryetari komunës, Hasan Aliu, kanë përkujtuar dhe kanë vendosur kurora lulesh mbi varrin e tij në Smirë të Vitisë.

Hysni Salihu, ishte deputet i Kuvendit të Kosovës në nomenklaturën e 2 Korrikut dhe 7 Shatorit të vitit 1990./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU