Shkolla e Gërmovës bëhet me paralele para fillore, bibliotekë dhe kabinet të informatikës

0

 

Sot, në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Mirali Sejdiu” të Gërmovës, është përuruar paralelja për nxënës të ciklit para fillor.

Gjithashtu, është përuruar edhe biblioteka dhe kabineti i informatikës, projekt ky i përbashkët fal bashkëpunimit të komunës së Vitisë dhe Fondacionit Kosovë-Luksemburg.

Realizimi i këtij projekti do të mundësoj kushte më të mira për personelin e po ashtu edhe nxënësit e kësaj shkolle./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU