Agim Agushi dhe Bujar Ajeti vendosin rekordin e ri Guinness

0

 

Agim Agushi dhe Bujar Ajeti, kanë hyrë në librin e rekordeve Guinnessit duke e vendosur, sot, një rekord të ri botëror në disiplinën sportive për mbajtjen e topit në kokë në çifte.

Ndërkaq në qendër të Prishtinës kanë mbajtur topinë në kokë duke ia pasuar njeri-tjetrit për 35 minuta. Në këtë ngjarje i pranishëm ishte edhe kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti i cili pas vendosjës së këtij rekodri të ri ju ka uruar atyre për suksesin e arritur./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU