Miratohet bartja e të hyrave vetanake të vitit 2017-2018 në vitin 2019

0

 

Kuvendi Komunal në Kamenicë sot mbajti mbledhje të jashtëzakonshme. Në këtë seancë si pikë e rendit të ditës ishte: Shqyrtimi i propozimit 05/13217 të datës 10.05.2019 për bartjen e të hyrave vetanake të vitit 2017-2018 në 2019.

Pas diskutimeve të shumta disa nga delegatët lëshuan sallën dhe në mungesë të kuorumit, mbledhja është shtyer për në ora 14:00.

Mandej, me 14 vota pro, Kuvendi Komunal miratoi bartjen e të hyrave vetanake të vitit 2017-2018 në vitin 2019./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU