Si të jeni të lumtur dhe larg depresionit

0

 

Depresioni është një fenomen shqetësues për të gjithë, veçanërisht në periudha të ndryshme kohore dhe ngarkesës që mund të kemi në punë.

Sigurisht një shpjegim i detajuar i kësaj do të kërkonte shumë faqe.

Më poshtë do të gjeni disa nga këshillat që ju ndihmojnë për të kaluar një gjendje të tillë.

Kujtimet e hidhura nuk e riparojnë të kaluarën.

Trishtimi nuk do të sjellë dritë në mendime.

Dekurajimi nuk mund të ndihmojë.

Acarimi nuk e qetëson botën e brendshme.

Revolta nuk do të të tregojë rrugën e duhur.

Kritika është një faktor i vetmisë më të madhe.

Zemërimi është shoqëruesi i dështimit.

Intoleranca nxit simpatinë.

Zemërimi është helm për veten tuaj.

Mbi të gjitha jeni ju personat të cilët jeni dhe përgjegjës në lidhje me menaxhimin e depresionit, dhe shmangien e tij në ambientet e punës.

 

PËRGJIGJU