Komesariati për refugjatë ka dhuruar donacion për Shtëpinë e Shëndetit Presheva në Preshevë

0

 

Komesariati për refugjatë ka dhuruar donacion për Shtëpinë e Shëndetit Presheva në Preshevë.

Lajmin e ka konfirmuar për portalin preshevacom drejtori i Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu. Donacioni i dhuruar përmban material saniteti të nevojshëm për pacientët.

Drejtori Salihu ka publikuar edhe statistikat javore në praksën e përgjithshme dhe ndihmën e shpejtë në qendër prej datës 13.0 deri më19.05.2019. Në bazë të këtijë raporti Praksa e përgjithshme gjatë kësaj kohe ka patur 891 pacientë, 266 injeksione intramuskulare, 67 infuzione dh eanë bërë 60 lidhje.

Ndërsa Urgjencanë Preshevë ka patur 343 pacientë, 229 injeksione intramuskulare, 39 infuzione dhe 13 lidhje. Drejtori i Shtëpisë së Shëndetit ka konfirmuar se gjatë javës që kemi lënë pas në maternitetin jashtëspitalor në Preshevë kanë lindur 2 foshnje./presheva.com/

PËRGJIGJU