Një shqiptar, pjesë e Forcave Detare të Amerikës

0

 

Edhe një shqiptar tjetër po përfaqëson vendin si është më së miri. Nëntogeri shqiptar, Marjo Trupa, është pranuar zyrtarisht në marinën amerikane.

Ai së bashku me studentët e tjerë amerikanë dhe ndërkombëtarë gjatë katër vjetëve kanë mësuar teknikat më të fundit të udhëheqjes dhe strategjive luftarake detare, përcjell albinfo.ch.

Pasi të kthehet në vend, ai do të mund të shërbejë edhe në Forcat Detare Shqiptare.

 

PËRGJIGJU