Nderohet shqiptarja që punon si kërkuese shkencore në Harvard

0

 

Shqiptarja  merret me studimin e sëmundjeve tumorale  Harvard. Dr. Irfete Fetahu,është nderuar me çmime kombëtare dhe ndërkombëtare  fushën e mjekësisë. 

Ajo prej disa vjetësh punon si kërkuese shkencore  Universitetin Mjekësor  Harvadit,si dhe  Brigham and Women’s Hospital  Boston, SHBA, përcjell albinfo.ch. 

Irfetja gjithashtu njihet edhe si ambasadore e shoqatës evropiane për kërkime  fushënkancerit “European Association for Cancer Research”. 

Vlen të theksohet se ajo ishte një anëtare e bordit  Shoqatës së të rinjve pëshkencat nëUniversitetit Mjekësor  Vjenës 

PËRGJIGJU