Clinton ngritet në këmbë, në nderim të viktimave të luftës në Kosovë

0

 

Sot në Kosovë shënohet 20-vjetori i hyrjes së trupave të NATO-s.

Gjatë tubimit ish-presidenti Bill Clinton u ngritë në këmbë për të nderuar viktimat e luftës në Kosovë

20 vite pas Bill Clintoni vie në Kosovën e lirë dhe qëndron në këmbë për himnin e Republikës së Kosovës

PËRGJIGJU