Thursday, May 28, 2020
Rastet kur qielli solli magji në këtë botë

Rastet kur qielli solli magji në këtë botë

0

 

T’i shikosh retë është njëra ndër gjërat më të bukura për t’u bërë gjatë një fundjave dembele të verës, sepse ndonjëherë qielli shndërrohet në një magji me shumë ngjyra dhe forma dhe juve ju duhet vetëm të shikoni lartë dhe të shijoni pamjen, ose – edhe më mirë – ta fotografoni!

Ne zgjodhëm shkrepje të mahnitshme kur qiellit kur ishte në formën e kryeveprës së vërtetë.

PËRGJIGJU