Mbyllen shtatë separacione të zhavorit të cilat operonin ilegalisht

0

 

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë, në bashkëpunim me Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) si dhe Inspektorati Komunal i Komunës së Kamenicës, kanë zhvilluar një aksion inspektimi në fshatrat: Hodonoc, Muçivercë, Shipashnicë e Poshtme dhe Laçiq.

Gjatë këtij aksioni, janë inspektuar të gjitha separacionet dhe deponitë e zhavorit.

Pasiqë inspektorët kanë hasur në parregullësi të shumta, janë mbyllur shtatë separacione dhe një deponi e zhavorit, të cilat kanë operuar ilegalisht.

Ato do të qëndrojnë të mbyllura, derisa operatorët të pajisen me lejet përkatëse, kurse dy separacioneve të tjera u është dhënë një afat prej 30 ditësh që të pajisen me leje ujore, pasiqë me procedurat e tjera kishin qenë në rregull./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU