Pritet në një takim mërgimtari Bajrush Shaqirin i cili vazhdimisht po e ndihmon arsimin

0

 

Drejtoresha e Arsimit në komunën e Vitisë, Fatbardha Emini, ka pritur sot në një takim mërgimtarin, Bajrush Shaqirin, dhe e ka nderuar më një mirënjohje, për gjithë kontributin e dhënë në mbështetje të sektorit të arsimit.

Bajrush Shaqiri u shpreh se do të vazhdoj edhe më tej të ndihmoj në fushën e arsimit në bazë të nevojave që paraqiten nga autoritetet komunale./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU