Falënderim mërgimtarit, Rashit Rashiti për kontribut në fushën e shëndetësisë

0

 

Basri Aliu, drejtor për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale si dhe Vjollca Kadolli-Halili, drejtoresh e QKMF-së në Viti, kanë ndarë sot një falënderim për mërgimtarin, Rashit Rashiti përmes të cilit Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Viti, ka përfituar në pranverë të këtij viti një donacion prej pajisjeve të ndryshme mjekësorë në vlerë prej 15 mijë euro.

Drejtori Aliu dhe drejtoresha Kadolli-Halili thanë se Komuna e Vitisë ju është mirënjohës Rashiti, bashkëpunëtorëve të tij, por edhe Klinikës „Grengettes „ me seli në Gjenevë të Zvicrës për donacionin e dhënë./GJILANI.INFO/

 

PËRGJIGJU