Vizitohen punimet në hapësirën e varrezave të dëshmorëve në Viti dhe rrugës bujqësore në Goshicë

0

 

Kryetari i Komunës, Sokol Haliti me bashkëpunëtorë ka vazhduar vizitat, sot, në vend punishtet e shumta në komunën e Vitisë.

Ai ka parë nga afër punimet që po bëhen në rregullimin e hapësirës në varrezat e dëshmorëve në Viti, por edhe në rregullimin e një rruge bujqësore në fshatin Goshicë./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU