Wednesday, February 26, 2020
Nëna mori lule me vite nga djemtë e saj që i dinte...

Nëna mori lule me vite nga djemtë e saj që i dinte të vdekur

0

 

Dy vëllezër amerikanë John dhe Clarence Anglin ishin të burgosur në burgun famëkeq “Alcatraz”, dhe u bënë të vetmit që arritën të arratiseshin nga aty.

Mirëpo, pak ditë më vonë ata u shpallën të vdekur nga policia vendase, por ajo çka është më e çuditshmja këtu është se nëna e tyre çdo vit për vite me rradhë mori lule në emrin e tyre, në festën e nënës.

Megjithëse policia ishte e bindur se John dhe Clarence kishin vdekur, nëna e tyre besoi gjithmonë se ata me të vërtetë ia kishin sjellë lulet edhe pse kurrë nuk u vërtetua kjo gjë dhe ajo pas disa vitesh vdiq.

PËRGJIGJU