Luajti të njëjtat numra për 20 vite, fiton 60 milionë dollarë në lotari

0

 

Durimi është një virtyt, apo jo? Këtë e ka vërtetuar një kanadez që luajti të njëjtat numra në lotari për gati 20 vite dhe më në fund u shpërblye.

Ai mori çmimin e parë me një shifër prej 60 milionë dollarë.

Bon Truong nga Edmonton fitoi shumën marramendëse më 26 tetor të vitit të kaluar dhe e mori vesh këtë gjë pasi pa numrat e shfaqur në ekran e televizorit.

Por vendosi të priste gati 10 muaj për tu shfaqur në zyrat e lotarisë pasi ishte shumë i emocionuar për shkak të shifrës së madhe që fitoi.

“Fillova të mendoj se çfarë do të thoshte kjo fitore për familjen time,”-tha ai. “E kuptova se do të ndryshonte shumë gjëra dhe kam dashur të sigurohem që të gjithë ishim të gatshëm dhe të përgatitur për ato ndryshime.”

Ai i tha se numrat janë kombinim i datave të rëndësishme dhe ditëlindjeve familjare.

PËRGJIGJU