Homazhe pran varreve të dëshmorëve Jeton e Naser Rama

0

 

Me rastin e 14 vjetorit të kalimit në përjetësi të dëshmorëve, Jeton e Naser Rama, përfaqësues të Institucioneve komunale, Organizatave të dala nga Lufta, Policisë së Kosovës, shokë dhe veprimtarë e familjarë të dëshmorëve, kanë bërë, sot, homazhe pran varreve të tyre./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU