Hapet edhe një shkollë shqipe në Zvicër

0

 

LAPSH “Naim Frashëri” për kantonin e Cyrihut, në Efretikon në praninë e shumë prindërve dhe nxënësve hapi dyert edhe të një shkolle shqipe. Nxënësit të gëzuar u ulën për herë të parë në bankat shkollore.

LAPSH për kantonin Cyrih falendëron prindërit dhe vlerëson lart bashkëpunimin me LAPSH-in qendror, për angazhimin e përbashkët për ruajtjen e gjuhës dhe kulturës shqipe nga asimilimi, përcjell Albinfo.ch.

PËRGJIGJU