Kadriu: Foli edhe Gryka e Karadakut

0

 

Në çdo etapë të historisë sonë të lavdishme, Gryka e Karadakut zuri vend. Gjithmonë ishte prijëse e proceseve të mëdha për kombin, dhe tani për shtetin.

Edhe sonte na u dëshmua se jemi në rrugë të drejtë, se e kemi përmbushë atë që e kemi thënë, dhe se e kemi përnjëmend ta bëjmë Kosovën shtet 100%. Kryeministri Haradinaj, dhe kandidatët për deputetë nga Gjilani, janë adresa e vetme për popullin./GJILANI.INFO/

Rexha 43

PËRGJIGJU