Lagja e Zabelit nuk i beson më politikës së gënjeshtrës e izolimit, njëzëri do ta mbështesin vizionin e Kadri Veselit

0

 

Zabeli ka filluar të kthehet fuqishëm në Partinë Demokratike të Kosovës. Partia e cila brenda saj ka dijen, guximin e përkushtimin.

Koha kur Zabeli është shfrytëzuar vetëm për të përvetësuar vota e për t’ia kthyer shpinën më pastaj ka kaluar.

Tanimë, jehona e fitores së PDK-së po ndjehet edhe në lagjen e Zabelit. Festa ka filluar!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here