Shabani: Në Komunën e Gjilanit hapen të gjitha qendrat e votimit pa asnjë problem

0

 

Ferid Shabani kryesues i Komisionit Komunal Zgjedhor për Komunën e Gjilanit tha se të gjitha qendrat e vendvotimit janë hapur me kohë dhe pa asnjë problem.

Kurse lidhur me përqindjen e daljës së votuesve në zggjedhje tha se do të raportohet në ora 11:OO, 15:OO dhe në ora 19:OO.

Siç dihet, gjatë ditës zgjedhore pritet të votojnë 103 mijë e 54 votues në 34 qendra votimi me 129 vendvotime./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU