Vjedhjet dhe grabitjet kanë shënuar rënje

0
                          Gjilan, 17 janar 2013 – Pas arrestimit të përsonit të dyshuar për disa raste grabitjesh, ditë më parë, nga Policia e Rajonit e Gjilanit, pritet të arrestohet edhe një përson tjetër i dyshuar tashmë për bashkëveprim me përsonin e arrestuar. Kështu bëri më dije sot...

Ahmet Ibrahimi fitues i Çmimit Blerës të Galerisë

0
      Gjilan, 17 janar 2013 Shtyerja e Akademisë për " Flakën e Janarit 2013 ", bëri që manifestim tradicional të vazhdojë me Ekspozitën e Arteve Pamore,- " Paneli i Flakës ". " Paneli i Flakës " tashmë ka krijuar fizionomin, kurse edhe kësaj here para publikut...

Me zgjedhje të brendshme do të fuqizohet AAK-ja

0
      Gjilan, 17 janar 2013 Gjatë një takimi solemn për hapjen e fushatës për zgjedhje të brendshme të AAK-së në Gjilan, kryetari aktual i këtij subjekti politik, Ahmet Isufi ka shfaqur besimin për një garim të fortë dhe fer. " Nga ky proces presim të dalin struktura...

Dëmtimi i drunjëve dekorativ në qytet i qëllimshëm

0
    Gjilan, 17 janar 2013 -Nga xhamia e madhe e deri tek shkollat e mesme të qytetit të Gjilanit janë dëmtuar rreth 20 drunjë dekorativ, gjë për të cilën nuk dihet se cila mund të jetë arsyeja, dhe pse kanë ndodhur këso veprimesh. Ndërkaq, karshi...

E nevojshme hapja e zyrës ndërlidhëse me diasporën

0
      Dardanë 16 janar 2013 - Elbasan Morina, përfaqësues i Projektit Diaspora për Zhvillim - Zyra Zvicërane është pritur nga kryetari i Komunës së Dardanës, Shaip Surdulli. Pjesëmarrëse në këtë takim ishin edhe Nexhmije Kallaba, zyrtare për Integrime Evropiane, njëherit edhe zyrtare për Diasporë, si...

Uzurpatorët të heçin dorë nga pronat komunale

0
  Viti, 16 janar 2013 -Aksioni për evdidentimin e uzurpimit të pronave komunale, dhe parandalimin e uzurpimeve të kësaj natyre, tashmë ka përfunduar në Komunën e Vitisë. Kështu ka bërë me dije, Drejtoria e Inspektoratit  Komunal në Viti duke theksuar se uzurpime të jenë bërë,...

KG-ve “ Beqir Musliu “, – bëri punën më të mirë, të mundshme

0
   Gjilan, 16 janar 2013 Klubi i Gazetarëve “ Beqir Musliu “  në Gjilan shënoi 12 vjetorin e themelimit, përvjetor ky në të cilin morën pjesë: gazetarë,  përfaqësues të sferës politike, institucionale, shoqërisë civile etj.  Klubi  Gazetarëve “ Beqir Musliu “ është mostër dhe shembull praktik...

“ Folk-Flaka “ risi dhe begati e “ Flakës së Janarit 2013 ”

0
 Gjilan, 16 janar 2013 Manifestimi tradicional  “ Flaka e Janarit 2013 “ në Gjilan, ka vazhduar me “ Folk-Flakën “, risi kjo e këtij manifestimi për këtë vit, ku me një koncert muzikor folklorik janë prezantuar, tri ansable gjilanase, duke shpalosur me këtë rast këngë...

Arrestohet i dyshuari për një varg grabitjesh

0
    Gjilan, 16 janar 2013 Realizimi i Planit Operativë nga Sektori i Hetimeve Rajonale të Policisë së Kosovës ( PK ) në Gjilan ka arrestuar një përson të dyshuar për disa raste grabitjesh. Sipas autoriteteve policore në rajonin e Gjilanit thuhet se është fjala për përsonin...

Vlorë, gjyqtarja digjet me acid

0
                          Vlorë, 16 janar 2013 - Një person i paidentifikuar i hodhi acid në fytyrë dhe kraharor një gjyqtareje në qytetin e Vlorës. Dyshohet se veprimi ndaj gjykatëses lidhet me detyrën që ajo kryen në gjykatën e shkallës së parë në qytetin bregdetar. Gjyqtarja Mirela Mishgjoni aktualisht po...