Adea Kastratit pritet t’i bashkohet Dritës

0

 

Ajo jeton dhe vepron në Malmo të Suedisë, kurse luan në pozitën e organizatorës

Adea jeton e vepron në Malmo të Suedisë, por me prejardhje është nga Ferizaj, synon që të vazhdojë karrierën si lojtare në Dritë të Gjilanit.

Ajo luan në pozitën e organizatores, ka nja teknikë të përsosur dhe nëse i bashkohet Dritës, do të ishte një përforcim adekuat për këtë ekip.

“Ende nuk dihet asgjë.

Gjasat janë që t’i bashkohem Dritës. 

Gjatë ditëve apo javëve në vazhdim, do të vendosi për të ardhmen time. Synimet e mija janë të mëdha dhe shpresoj që së shpejti do të marrë një vendim”, ka thënë Adea.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here