Amerikë: Shqiptarja vlerësohet me çmimin “Inxhinieri Civil i Ri i Vitit” për vitin 2021

0

 

Inxhinierja shqiptare, storie suksesi në Amerikë

Irsila Shkurti është profesionistja shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e cila së fundmi është vlerësuar me çmimin “Inxhinieri Civil i Ri i Vitit” për vitin 2021, shkruan albinfo.ch.

Ky çmim i rëndësishëm erdhi nga Shoqëria Amerikane e Inxhinierëve Civilë (ASCE).

Vlen të theksohet se Irsila ka ndërtuar një karrierë të suksesshme në Industrinë e Inxhinierisë Civile.

ASCE IS vlerëson përkushtimin e Irsilias dhe arritjet e jashtëzakonshme në industrinë e inxhinierisë civile dhe mezi pret të dëgjojë fjalimin e saj të pranimit në javët e ardhshme. /Albinfo.ch

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here