Bashkë me Rininë Demokratike do ta bëjmë ndryshimin në Gjilan!

0

 

Sot mbajtëm takimin përmbyllës fantastik me Rininë Demokratike në Gjilan, ku bashkë me kandidatët për asamble komunale nga RDK-ja, Blerta Rahimi, Erza Rexhepi dhe Endrit Shabani, u shprehëm falënderues ndaj aktivistëve dhe të rinjëve të PDK-së për punën e tyre të palodhshme deri më tani.

Rinia në Gjilan është e ndritur dhe meriton trajtim më dinjitoz.

Unë zotohem se si kryetare e ardhshme e Komunës do të punojmë që e ardhmja e vajzave dhe djemve të Gjilanit të jetë më e mirë dhe më e sigurt.

Bashkë ia dalim!

 

Zyra për Informim e PDK-së, Gjilan

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here