Tuesday, December 7, 2021

U përkujtua dëshmori Njazi Rexhepi në 22 vjetorin e rënies

0
Me rastin e 22 vjetorit të rënies heroike të dëshmorit të kombit Njazi Rexhepi, udhëheqës të Institucioneve komunale, përfaqësues të OVL të UÇK-së, bashkëluftëtar...

Autoritetet komunale të Vitisë përkujtuan Milaim Tahirin nga fshati Germovë

0
  Milaim Tahiri ishte vrarë dhe masakruar në vitet e 90- nga forcat serbe Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpuntor ka përkujtuar sot...

Viti: Homazhe me rastin e ditës së veteranëve të UÇK-së

0
Udhëheqës komunal, Policisë së Kosovës, udhëheqës të Organizatave të Dala nga Lufta, Familjeve të dëshmorëve etj., kanë bërë homazhe tek varrezat e dëshmorëve në...

Vizitohen punimet e rregullimit të fushës sportive në Lubishtë nga kryetari Haliti

0
Komuna e Vitisë, po vazhdon në krijimin e kushteve sa më të mira për zhvillimin e aktiviteteve sportive edhe në fshatrat e saj. Me këtë...

Rregullohet fusha sportive e shkollës fillore në Vërban të Vitisë

0
  Është asfaltuar fusha sportive e shkollës fillore në Vërban, në vazhdën e projekteve për kompletimin e infrastrukturës shkollore, konkretisht rregullimin e fushave sportive. Punime gjatë...

A i duhet kjo tabelë parkut të qytetit në Gjilan?!

0
  Qytetarët iritohen dhe ankohen kur në jetën e përditëshme hasin në gjëra dhe gjësende paradoksale e të pakëndshme, të cilat u "servohen" nga institucionet. E,...

Kryetari Haliti ka shikuar nga afër punimet në stadiumit të qytetit të Vitisë

0
  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka shikuar nga afër punimet që po zhvillohen në ndërtimin e stadiumit të qytetit të Vitisë. Ndërtimi i...

Është asfaltuar rruga me të cilën lidhet komuna e Vitisë me atë të Ferizajt

0
  Është asfaltuar një rrugë që lidhë mes veti komunën e Vitisë me Ferizajin. Thënë më rruga në mes të fshatrave Tërstenik-Komogllavë./GJILANI.INFO/

U asfaltua rruga e varrezave në fshatin Remnik të Vitisë

0
  Në fshatin Remnik të Vitisë, është bërë asfaltimi i rrugës së varrezave, kurse nga afër punimet i ka shikuar zv.kryetari i komunës së Vitisë,...

Kryetari Haliti me bashkëpunëtor shikon nga afër punimet e ndërtimit të trotuarit në Ramjan

0
  Kryetari Haliti me bashkëpunëtor vizitoi fshatin Ramjan për të parë punimet në ndërtimin e trotuarit Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Kryesuesi i...