Monday, December 6, 2021

Si t’i mësoni fëmijët të kërkojnë falje – Këshilla për prindërit

0
Fëmijët sigurisht, kanë nevojë për prindërit e tyre kur bëhet fjalë për të mësuar mirësjelle. Një prej gjërave më të rëndësishme që një fëmijë...

Zbuloni sekretet e një jete më të lumtur!

0
  Nëse ngjarjet e vitit të kaluar ju kanë bërë të ndiheni të lodhur emocionalisht, nuk jeni vetëm. Kjo periudhë ka qenë jashtëzakonisht stresuese, megjithatë njerëzit...

9 shkaqe që tregojnë se nuk do të bëheni kurrë të pasur

0
  Për t’ju ndihmuar të vlerësoni ambientet tuaja, britanikja “The Independent” sjell 9 shenja që tregojnë se jeni në rrugën e gabuar. Ndërsa askush nuk mund...

Nëse doni sukses, duhet t`i kujtoni vetes vetëm këto 5 gjëra

0
  1. Harrojeni fjalën "dështim" Duhet të dini që në çdo rast ose dilni me sukses ose merrni një mësim. Nuk ekziston diçka e tillë si...

A mjafton t’i lani dhëmbët vetëm dy minuta

0
  Sipas hulumtimeve, është më mirë të hiqni sa më shumë pllaka të jetë e mundur nga dhëmbët, me rezultatet më të mira pas larjes...

Si të zgjohet fëmija juaj në kohë për në shkollë

0
  Disa të vegjël hidhen nga shtrati herët dhe vrapojnë për të zgjuar prindërit e tyre, të tjerët e duan gjumin aq shumë saqë e...

Provoni këto mënyra nëse doni t`ju zërë gjumi

0
  1. Ulni dritat Ndërsa afrohet ora e gjumit, trupi juaj fillon të prodhojë melatoninë, hormonin që i kujton se është momenti i duhur për të...

Truku i lehtë që rrit kujtesën

0
  Dëshironi të mësoni një aftësi të re lehtë dhe shpejt? Pastaj sigurohuni që të bëni pushime të mjaftueshme për t’i lejuar trurit të asimilojë informacionin e ri në mënyrë...

Si mund ta lehtësojmë ngarkesën tonë mendore?

0
  Nëse kemi shumë punë për të kryer duhet të fillojmë me ata të cilat janë më prioritare. Kur flasim për ngarkesë mendore nuk kemi parasysh...

Përqafimi i bebeve nga prindërit ndikon në zhvillimin e tyre mendor

0
  Afërsia fizike e prindërve me bebet ndikon në zhvillimin e inteligjencës së tyre. Një anketim ka zbuluar se sa më shumë që e përqafoni...