Tuesday, January 18, 2022

Ne jemi objekte të dashurisë së Perëndisë

0
Njeriu ka nevojë për dashuri, ashtu siç ka nevojë bima për ujë. Dashuria duhet te jepet edhe të merret. Tragjedi është që shumë vetë...

PËRKUJTIM PËR HOXHË MULLA RIFAT JASHARI‏

0
  Hoxhë i nderuar Rifatë Jashari, vdiq o ndërroi jetë, sidoqoftë, pasi jetoi gjatë sa e la Zoti vetë. Kush nuk ngihet me ymër dhe...

Mirësjellja

0
Mirësjellja është tërësia e fjalëve dhe veprimeve që ka urdhëruar feja dhe i ka pranuar logjika e shëndosh, të cilat bëhen për të gëzuar...

FEJA ËSHTË KËSHILLË

0
Çdo përson ka nevojë për këshilla në çfarëdo lloj gjendje që ndodhet. Në qoftë se një besimtar nuk mund të gjej në rrethin e...

Jeta kalon si uji në lum

0
      Me të vërtetë jeta kalon shpejtë. Kushdo që pyetet se sa shpejtë i kanë shkuar vitet e jetës, do të përgjigjet kështu. Cili nga...

Mirësjellja

0
Mirësjellja është tërësia e fjalëve dhe veprimeve që ka urdhëruar feja dhe i ka pranuar logjika e shëndosh, të cilat bëhen për të gëzuar...

Vlera e dashurisë

0
    Një nga vlerat dhe pasuritë më të mëdha që Zoti ka krijuar dhe vendosur në zemrat e njerëzve është edhe komunikimi, i cili tërheq...

Bëhu lule që çel gonxhe, – në një degë me gjemba

0
    Formimi i mendimeve pozitive në mendjen e njeriut dhe demonstrimi në vepra të mira e të dobishme i ngjan daljës së burimit të pastër,...

DASHURIA

0
    Dashuria është vyrtyti më i lartë, ngaqë e gjithë bota është krijuar si rezultat i dashurisë. Për arsye se gjithësia është krijuar si rezultat...

Ne jemi objekte të dashurisë së Perëndisë

0
  Njeriu ka nevojë për dashuri, ashtu siç ka nevojë bima për ujë. Dashuria duhet te jepet edhe të merret. Tragjedi është që shumë vetë...