Sunday, October 17, 2021

Kina heton origjinën e COVID-19

0
  Kina po përgatitet të testojë deri në 200.000 mostra të bankave të gjakut nga qyteti Wuhan, si pjesë e një hetimi për origjinën e...

Arrestohet zyrtarja e lartë e ministrisë së brendshme të Serbisë

0
  Ish-sekretarja shtetërore e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, Diana Hërkaloviq është ndaluar të premten, raporton RTS. Sipas informacioneve jozyrtare banesa e saj është...

​24 vjet nga rënia e Adrian Krasniqit ​

0
  Dëshmori i kombit Gjeneral Adrian Krasniqi ka rënë heroikisht më 16 tetor të vitit 1997, gjatë një sulmi të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në...

Kërkoj mbështetjen tuaj për një Gjilan për të gjithë!

0
  Të dashur qytetarë të Gjilanit dhe ju bashkatdhetarë, Ju falënderoj nga zemra që gjatë kësaj fushate 30 ditore me solidaritet, e keni hapur konakun për...

Alban Hyseni: Të sjellim ndryshimin për Gjilanin

0
  Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, artistja e njohur kosovare, Mika Bajrami – Haziri, ka marrë përkrahje të jashtëzakonshme...

Luta: Falëmnderit pafund vajzave, grave, nënave e gjysheve të Gjilanit për besimin ndaj meje...

0
  Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, artistja e njohur kosovare, Mika Bajrami – Haziri, ka marrë përkrahje të jashtëzakonshme...

Artistët do ta kenë mbështetjen e plotë të qeverisjes komunale të udhëhequr nga Lëvizja...

0
  Në qytetin e artit e të kulturës, në ditën e fundit të fushatës nuk mund të mos i takonim artistët. Artistët kanë mundësi të...

Bajram Hasani: Për një Gjilan të zhvilluar nga i cili të rinjtë nuk do...

0
  Të dashur qytetarë të Gjilanit, gjatë gjithë muajit keni pasur mundësi të shihni dhe lexoni programet e të gjithë kandidatëve për qytetin tonë. Besoj që...

Fushatën elektorale për zgjedhjet e së dielës po e përmbyllim me rininë

0
  Fushatën elektorale për zgjedhjet e së dielës po e përmbyllim me rininë. Gjithmonë i lumtur të jem në mesin e tyre, sepse tek ata sheh...

Me Leonorën në krye të Komunës së Gjilanit! Votoni numrin 177

0
  Të nderuar themelues, anëtarë, aktivistë, struktura të degës e nëndegëve, njerëz të përkushtuar të Shtabit Zgjedhor, kandidatë për Anëtarë të Kuvendit Komunal nga radhët...